Inloggen: klanten | medewerkers

Bedrijfsprofiel Kropman Installatietechniek

Kropman Installatietechniek is opgericht in 1934 en behoort inmiddels tot de top van de Nederlandse installatiebranche. Kropman heeft ca. 800 medewerkers en een jaaromzet van meer dan 100 miljoen euro.

Integrale dienstverlener, multidisciplinaire aanpak
Kropman is een integrale dienstverlener met een multidisciplinaire aanpak. Met onze kennis van werktuigbouw, elektrotechniek en meet- en regeltechniek kunnen we opdrachtgevers compleet ontzorgen op het gebied van gebouwinstallaties.
Bekijk voorbeelden van opdrachten >>

Drie markten, zes diensten
Kropman is hoofdzakelijk actief in de utiliteit, gezondheidszorg en industrie. Voor gebouwinstallaties leveren wij diensten op het gebied van ontwerp, realisatie en beheer. Daarnaast hebben we een aparte business unit voor procesinstallaties en cleanrooms: Kropman Contamination Control. Ook hebben we een fabriek voor prefabricage, en een eigen gebouwbeheersysteem.
Lees meer over onze diensten >>

Elf vestigingen, landelijke dekking
Kropman is door heel Nederland actief. Doordat wij opereren vanuit elf regionale vestigingen, zitten wij altijd dicht bij onze klanten. Zo’n landelijk netwerk is ook erg prettig voor opdrachtgevers met meerdere vestigingen door het land.
Bekijk het overzicht van onze vestigingen >>

Meest winstgevende installateur van Nederland
Voor de continuïteit van projecten is het belangrijk om samen te werken met een organisatie die ook financieel goed presteert, zeker in de huidige marktomstandigheden. Eind 2011 ontving Kropman voor de tweede achtereenvolgende keer de Cobouw Award voor het meest winstgevende bedrijf in de categorie Installateurs. In 2012 werd deze prijs niet uitgereikt, maar was Kropman wederom het meest winstgevend. Kropman is in 2013 en 2014 financieel goed blijven presteren en winstgevend geweest.